Met een groot feest het jaar uit

De jaarwisseling komt eraan. Elk jaar zijn dit de dagen dat we eerst een mooi kerstfeest vieren en dan met oliebollen, appelflappen, champagne, vuurwerk en met de oudejaarsconference het nieuwe jaar in gaan. Natuurlijk viert iedereen de jaarwisseling op een andere manier. Sommigen gaan naar buiten om vuurwerk af te steken, anderen gaan naar een feest of een club in de grote stad, vooral studenten natuurlijk. En weer anderen blijven lekker binnen en vieren het met het gezin. Maar dit jaar is natuurlijk wel iets anders dan normaal. Het is namelijk niet alleen een jaarwisseling maar ook een wisseling van he decennium. En naar onze mening vraagt dat om een bijzonder feest.

Mensen uitnodigen

In dit artikel bespreken we hoe je met een prachtig groot feest de jaarwisseling kunt vieren en een aantal tips om dit feest te organiseren. De eerste stap om een leuk feest te organiseren is natuurlijk het uitnodigen van mensen. Voor een mooi feest tijdens de jaarwisseling raden wij een huisfeest aangezien dit wel een fijne intieme sfeer geeft maar ook druk genoeg is voor een dynamisch feest. Afhankelijk van hoe groot je huis is zul je meer of minder mensen kunnen uitnodigen. Want op een huisfeest is het natuurlijk niet mogelijk om gigantisch veel mensen uit te nodigen. Wij raden aan om voor tussen de twintig en veertig mensen te gaan. Reken hieronder familieleden en hele goede vrienden.

Eten en drinken

Op een jaarwisselingfeest waar twintig tot veertig mensen komen is het waarschijnlijk niet makkelijk om een diner te organiseren. Maar tijdens de jaarwisseling hoor je natuurlijk ook gewoon lekker oliebollen en lekkere hapjes te eten. Maak een aantal lekkere hapjes en vraag aan mensen om wat mee te nemen. Je kunt natuurlijk ook altijd catering inhuren.

Speeches

Aangezien het een jaarwisseling van het decennium is, is het natuurlijk ook een bijzonder en leuk moment om terug te kijken op de afgelopen tien jaar. Je kunt natuurlijk speechen en aan andere mensen vragen of ze ook een paar woorden willen zeggen. Maar je kunt dit nog bijzonderder maken met een beamer huren. Als jee een beamer huurt kun je namelijk foto’s van de afgelopen tien jaar afspelen en op deze manier terugkijken. Als je kinderen hebt is dit natuurlijk extra leuk aangezien je ze zult zien opgroeien en veranderen. Misschien waren je kinderen tien jaar geleden nog maar schattige peuters of baby’s. Wij wensen hier in ieder geval iedereen een hele fijne jaarwisseling en een gelukkig nieuw jaar.

Geef een reactie