Een Macbook reparatie in 24 uur? Het kan!

Je Macbook is gecrashed. Dat komt nooit gelegen. Je bent altijd net in de afrondsfase van een groot project als dat gebeurt. En er zijn maar weinig dinge meer frustrerend. Maar hoe los je het op? Laat je het handige neefje van de buurvrouw los op jouw Macbook? Of kies je voor een echt goede Macbook reparatie? Ga altijd voor optie 2. De kans dat het handige neefje van de buurvrouw meer kwaad dan goed doet is gewoon te groot. En dat kan je veel problemen bezorgen en uiteindelijk veel geld gaan kosten. Dat wil je natuurlijk voorkomen!

Ga naar Amsterdam voor de beste Macbook reparatie

Aan de Ceintuurbaan zit een bedrijf dat gespecialiseerd is in het repareren van alle types Macbook. Ook jouw Macbook kan hier enorm van opknappen. Je kunt hier gewoon binnenlopen en een diagnose aanvragen. Die kost maar € 29,95. Je weet dan precies wat er moet gebeuren om jouw Macbook weer draaiende te krijgen. Laat je de reparatie uitvoeren door dit bedrijf of is je Macbook écht niet meer te redden? Dan vervallen deze kosten. Kan je Macbook nog gerepareerd worden? Dan is de kans heel groot dat je 'm binnen 24 uur weer kunt ophalen. Neem een dagje rust en ga de volgende dag weer vol aan de gang.

Maar je kunt geen dag zonder je Macbook

Een dag zonder je Macbook klinkt jou als "de Hel" in je oren. Jij moet door met je project of presentatie en kunt niet wachten op de Macbook reparatie. Je hebt een strakke deadline en je kunt het niet maken je collega's of medestudenten in de steek te laten. Speciaal voor dit soort gevallen zijn er leendevices. Jij kunt dan verder met je werk, terwijl in Amsterdam jouw Macbook wordt gerepareerd. En dat is toch een fijn idee. Door dit leendevice ligt jouw werk of studie geen dag stil.

Amsterdam ligt niet echt in de buurt

Hoe centraal Amsterdam ook ligt, het kan zomaar zijn dat je niet de mogelijkheid of de tijd hebt om er helemaal naartoe te gaan. Ook dan is er een oplossing. Je kunt je Macbook aanmelden via de site. Je krijgt dan een reparatieformulier dat je invult. Hierna ontvang je een verzendlabel en breng je je Macbook (goed verpakt!) naar een PostNL servicepunt. Zodra je device in Amsterdam is ontvangen en bekeken, krijg je een telefoontje met daarin de mogelijkheden en de kosten. Je Macbook is in goede handen!

Geef een reactie