Liever Bjorn Borg boxers dan een slecht merk

Je bent de was weer aan het vouwen en je ziet het weer gebeuren, gaten in je ondergoed. Als je nieuwe boxers koopt dan wil je niet dat ze na één keer in de was al kapot beginnen te gaan. Dat is ten eerste heel onhandig en ten tweede ook nog zonde. Je koopt iets nieuws en verwacht ook goede kwaliteit, dat is helemaal niet raar. Dus als jij ook echt waar wilt krijgen voor je geld, dan kun je beter maar kiezen voor Bjorn Borg boxers in plaats van een goedkoop merk dat snel kapot gaat. Dan hoef je niet iedere maand weer naar de winkel toe om nieuwe boxers te kopen.

Eens goed, altijd goed

Als we eenmaal ergens een goed exemplaar van vinden, dan komen we er vaak weer naar terug. Of dat nu een goede winkel is, een goede site, of wat dan ook. Goed is goed. Zo simpel kan het zijn en zo simpel is het ook. Dus als jij een paar Bjorn Borg boxers koopt en je merkt dat ze goed zijn, waarom zou je dan een ander merk kopen? Je kan gewoon bij één merk blijven, want laten we eerlijk zijn, ondergoed is toch ook niet nodig in allemaal verschillende merken? Niemand ziet het toch.

Bjorn Borg boxers als cadeau

En als jij zelf weet dat de Bjorn Borg boxers gewoon goed zijn, dan kan jij deze bijvoorbeeld ook cadeau doen aan je zoon, die ook steeds weer ondergoed koopt wat snel kapot gaat. Je hebt er immers niet veel aan als het allemaal stuk gaat. Soms is het even zoeken, maar als je het gevonden hebt dan heb je daar in ieder geval geen last meer van. En dan moet je misschien nog wel op zoek naar andere merken voor de rest van je kleding. Maar hé, je moet toch ergens beginnen? Anders kom je er ook nooit.
Bjorn Borg boxers

Dus zeg maar dag tegen slechte merken

Dus jij hebt het wel gezien met slechte merken waarbij je misschien wel een paar euro bespaart, tot je het wast. Je kan beter iets meer uitgeven en daar dan lang mee kunnen doen dan steeds maar goedkope paren kopen die toch steeds stuk gaan. Dus zeg maar dag tegen de slechte merken en vind iets wat gewoon goed is. Want dat is toch niet te veel om te verwachten van de kwaliteit van een product? Gewoon goed. En zo simpel is het dus.

Geef een antwoord